ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ TORNADO ACS

Το πατενταρισμένο σύστημα κινητής κοκκοβολής σε υποπίεση για αποτελεσματικό και φιλικό προς το περιβάλλον καθαρισμό- χωρίς υψηλή πίεση, νερό και χημικά!

Αυτή η μοναδική τεχνολογία κοκκοβολής σε υποπίεση που πετυχαίνει ελάχιστη απόξεση, δεν συγκρίνεται με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο αμμοβολής. Με την χρήση διαφορετικών υλικών κοκκοβολής (πλαστικών, οξειδίου του αλουμινίου κ.α.), μπορούνε να καθαρίζονται απαλά διάφορες επιφάνειες από βρωμιές, χρώματα και σκουριά.

Το κλειστό κύκλωμα του συστήματος επιτρέπει την εργασία χωρίς σκόνη σε κενό αέρος, καθώς και τη μόνιμη επαναχρησιμοποίηση των υλικών κοκκοβολής έως 100 φορές. Κατά την επεξεργασία δεν υπόκειται η επιφάνεια απολύτως καμία ζημία, που επιτρέπει την εφαρμογή της τεχνολογίας σε ευαίσθητες και πολύτιμες επιφάνειες.

Η χρήση του είναι πολύ εύκολη και ασφαλής. Απλά βάζετε το Tornado ACS σε λειτουργία, τοποθετήστε τα υλικά κοκκοβολής που αντιστοιχούν στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε και ξεκινήστε τη διαδικασία αφαίρεσης χωρίς να καταστραφεί η υποκείμενη επιφάνεια. Το Tornado ACS αυτοκαθαρίζεται μετά τη διαδικασία, συλλαμβάνοντας όλα τα χρώματα. Δεν χρησιμοποιεί χημικά,  δεν υπάρχουν περιβαλλοντικοί κίνδυνοι, δεν χρειάζεται ειδική ενδυμασία κατά τη χρήση του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια και σε εξωτερικούς αλλά και σε εσωτερικούς χώρους. Μπορεί να αφαιρέσει ακόμα και γκράφιτι που έχει γίνει πριν από πολλά χρόνια.

Αίτηση για προσφορά

{emailcloak=off}

Επικοινωνία

Επικοινωνία

Δευτέρα - Παρασκευη 11:00-15:00 και 17:30-21:00

  • 2510 223322
  • 6944 253446
  • info@graffiti-guard.gr
  • https://www.facebook.com/Graffiti-Guard-603234413361820/
© Graffiti-guard.gr - Developed By Istopan